طبیعت گردی در منطقه عشایری چشمه هادی و دشت کمای
يكشنبه, ۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۲:۲۵ ق.ظ
عرض سلام و ادب خدمت بازدیدکنندگان عزیز
برنامه این هفته گروه دوستداران طبیعت بردسکن ، طبیعت گردی در منظقه چشمه هادی و دشت کمای واقع در این منطقه بود . چشمه هادی در فاصله 50 کیلومتری غرب شهرستان بردسکن واقع شده است . این منطقه دارای معادن سنگ آهن و مس نیز می باشد .

گزارش تصویری در ادامه مطلب قرار دارد ...
گزارش تصویری برنامه این هفته ( جمعه 3 اسفندماه 1397 )
صبح جمعه ساعت 6/5 با تعداد 15 نفر و با یک دستگاه مینی بوس از بردسکن به سمت منطقه عشایری چشمه هادی حرکت کردیم که از بردسکن تا چشمه هادی حدود 50 کیلومتر فاصله است . از مسیر بردسکن - انابد رفتیم . چشمه هادی بعد از روستای دهان قلعه و در مجاورت دشت کمای واقع شده است .
بعد از اینکه از شهر انابد گذر کردیم به سه راهی می رسیم که به این سه راهی پیچ بهار آباد هم می گویند . مسیر فرعی آن که خاکی است مسیر روستاهای دهان قلعه و چشمه هادی می باشد . وارد جاده خاکی شدیم و تا چشمه هادی حدود 20 کیلومتر خاکی پیش رو داشتیم . از روستای دهان قلعه و پاسگاه دهان قلعه گذشتیم . بعد از آن به فرعی های مختلفی می رسیم که با تابلو مشخص شده است . مسیر معادن چشمه هادی و مسیر امامزاده ناریجه از مسیر چشمه هادی جدا می باشد .
در برنامه این هفته کوهنوردی نداشتیم و فقط طبیعت گردی و پیاده روی در طبیعت بود .

در مسیر دشت کمای که به سمت چشمه هادی پیاده روی می کردیم به ندرت گیاه کمای داشت و علت کم بودن گیاه کمای به دلیل سرمای هوا بود که هنوز این گیاه سر از خاک بیرون نیاورده بود و معمولاً گیاده کمای در اواخر زمستان تا اواسط فصل بهار می روید .
عکس زیر گیاده کمای هست که سر از خاک بیرون آورده است ...

برای جمع کردن گیاه کمای باید با یک بیلچه کوچک دور این گیاه رو خالی کنیم و این گیاه رو باید با ساقه آن از خاک بیرون بیاریم

این هم گیاه کمای که خاصیت دارویی شگفت انگیزی دارد و می تونین درباره خواص گیاه کمای در اینترنت سرچ کنین

بعد از دشت کمای به چشمه هادی رفتیم و برای استراحت و صرف چایی و صبحانه اطراق کردیم ...









ok