آوای طبیعت

هندوانه دیمه ( هندوانه دانه قرمز )

يكشنبه, ۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۸ ب.ظ

هندوانه دیمه :

یعنی هندوانه ای که با آب بارون رشد میکنه و بیشتر برای تخمه خوراکی کاشته میشه .

اما خوردن آن هنداونه خاصیت بالایی داره و دوای سنگ کلیه است .

ترش مزه وخوش طعم هستش .

پوستش رو خشک میکنن برای آذوقه گوسفندان در زمستان .

فصل برداشت این هندوانه از اواخر شهریور تا اواخر مهرماه هست .

در روستاهای کوهپایه شهرستان بردسکن ( خراسان رضوی ) از این نوع هندوانه ( هندوانه دیمه ) خیلی زیاد میکارن .

***********************************************************************

این نوع هندوانه به ( هندوانه دانه قرمز ) مشهور است و دانه هایش طمع بسیار خوبی دارد . کشاورزان این نوع هندوانه را برای فروش دانه هایش به بازار ، در مزرعه خود می کارند و قیمت این دانه ها از اکثر دانه های موجود در بازار بالاتر و خاصیت بیشتری نیز دارد . این نوع هندوانه شاید مثل هندوانه های دیگر ، رنگ و روی خوبی نداشته باشد اما دانه های درشت و قرمز رنگ آنها ، مهمترین هدف کشاورزانی هست که از این نوع هندوانه در زمین زراعی خود می کارند و هدفشان جمع آوری و فروش این دانه ها می باشد .

***

***



نظرات  (۱)

سلام

یک سوال دارم

 

شما می دونین تخمه های قرمز رنگ این هندوانه رو چکار می کنن؟

پاسخ:
سلام . 
تخمه های این هندوانه رو در آفتاب خشک می کنند و در بازار می فروشند .

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی