هندوانه دیمه ( هندوانه دانه قرمز )
هندوانه دیمه :
یعنی هندوانه ای که با آب بارون رشد میکنه و بیشتر برای تخمه خوراکی کاشته میشه .
اما خوردن آن هنداونه خاصیت بالایی داره و دوای سنگ کلیه است .
ترش مزه وخوش طعم هستش .
پوستش رو خشک میکنن برای آذوقه گوسفندان در زمستان .
فصل برداشت این هندوانه از اواخر شهریور تا اواخر مهرماه هست .
در روستاهای کوهپایه شهرستان بردسکن ( خراسان رضوی ) از این نوع هندوانه ( هندوانه دیمه ) خیلی زیاد میکارن .
***********************************************************************
این نوع هندوانه به ( هندوانه دانه قرمز ) مشهور است و دانه هایش طمع بسیار خوبی دارد . کشاورزان این نوع هندوانه را برای فروش دانه هایش به بازار ، در مزرعه خود می کارند و قیمت این دانه ها از اکثر دانه های موجود در بازار بالاتر و خاصیت بیشتری نیز دارد . این نوع هندوانه شاید مثل هندوانه های دیگر ، رنگ و روی خوبی نداشته باشد اما دانه های درشت و قرمز رنگ آنها ، مهمترین هدف کشاورزانی هست که از این نوع هندوانه در زمین زراعی خود می کارند و هدفشان جمع آوری و فروش این دانه ها می باشد .
***
***
سلام
یک سوال دارم
شما می دونین تخمه های قرمز رنگ این هندوانه رو چکار می کنن؟